Laatste artikelen
 
Duizelig? Dit zijn de grootste boosdoeners
 
Het gaat hier niet om de korte, gekke draai die je krijgt wanneer je te snel rechtstaat, maar wel om de hoofdoorzaken van zware duizeligheid. Iets waar naar schatting een derde van alle volwassenen op een bepaald punt in het leven last van heeft.
Lees meer...   (4 reacties)
 
Wat bijen ons leren over dementie
 
Uit een nieuwe studie blijkt dat wanneer oudere bijen taken overnemen die doorgaans door jonge bijen worden uitgevoerd, het verouderingsproces van de hersenen efficiënt wordt tegenwerkt. Onderzoekers stellen dat deze vorm van sociale interventie ook bij mensen kan helpen in de strijd tegen dementie.
Lees meer...   (4 reacties)
 
Vreemde kantjes verklaard: van ijshoofdpijn
 
Dat ons lichaam af en toe rare stoten uithaalt, ondervond je allicht zelf al wel. Om onze nieuwsgierigheid te bevredigen, gingen we op zoek naar de antwoorden op een aantal van deze vreemde kantjes.
Lees meer...   (5 reacties)
 
Overdreven of terecht????
 
Een ludiek hemdje voor baby's rompertje waarop een sexy vrouwlichaam in bikini afgebeeld staat, veroorzaakte een hetze in de Verenigde Staten. Ouders zijn geschokt en vinden dit een ongepaste outfit voor pasgeboren kinderen.
Lees meer...   (6 reacties)
 
Schrijven met de hand: wie doet dat nog?
 
Als je je niet meer kan herinneren wanneer je voor de laatste keer iets met de hand geschreven hebt, dan ben je zeker niet de enige. Bij de gemiddelde volwassene is dat namelijk bijna zes weken geleden. En bij één op drie gaat het nog verder: zij hebben al zes maanden niks meer op papier gezet.
Lees meer...   (5 reacties)
 
Ochtendhumeur? Zo maak je het erger en zo los je het op!
 
Ben je deze ochtend niet goed gezind? Dan ben je zeker niet de enige, want zes op de tien volwassenen staan regelmatig op met een slecht humeur. Bovendien maken veel dingen het nog erger, maar gelukkig zijn er ook manieren om je ochtendhumeur te doen verdwijnen.
Lees meer...   (8 reacties)
 
Vraatzucht bedreigt voortbestaan mensheid
 
Mensen met overgewicht zouden wel eens het einde van de mensheid kunnen inluiden door de voedselvoorraden op te smikkelen, zo alarmeert een nieuwe studie.
Lees meer...   (8 reacties)
Stats
Welkom even Voorstellen
 
Mijn naam is Otto de Vries
 
Mijn liefhebberij is Klassieke muziek vandaar de vormgeving van mijn site.
Mijn lievelings componist is Mahler en ik beluister zijn muziek zeer regelmatig.
Mijn bedoeling is om iedereen op de hoogte te houden van leuke of intressante nieuwtjes en klassieke concerten
Emailalert
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Vrienden
Robert de Vries - Magical Cabaret
Buienradar
File meldingen hele land.
Laatse reacties
    Categorieën
    Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl